“ORTRONICS” CERTIFIED INSTALLER TRAINING

Stručni tečaj za instalere kabelskih sustava (UTP/FTP/optika) – radi se o međunarodnom specijaliziranom treningu za projektiranje i instalaciju strukturalnih kabelskih sustava po ISO/EN normama koji je bodovan i po BICSI strukovnoj udruzi. Tečaj se održava na engleskom jeziku, a teorijski i praktični dio predaju i demonstriraju ugledni stručnjaci iz tehničkih odjela “Ortronics”– Engleska i Italija.

“Ortronics Certified Installer Training” je višednevni profesionalni tečaj za instalere strukturalnih kabelskih sustava, za bakrene i optičke sustave, sa teorijskim i praktičnim dijelom. Po završetku se polaže pismeni i praktični ispit.

Tečaj je složen i traži barem srednju stručnu spremu elektrotehničke struke polaznika, ali svojom kvalitetom omogućuje najbrže usvajanje svih potrebnih praktičnih i teorijskih znanja iz područja instalacije kabelskih sustava i iznosi pregled postojećih međunarodnih standarda.
Prednosti i kvalitete tečaja:

  • Temeljito se obrađuje i područje kabelskih sustava po bakrenim i optičkim kabelima
  • Polaznik postaje vlasnikom međunarodno priznate “Ortronics Certified Installer” licence-certifikata
  • Polaznik prilikom instalacije “Ortronics” kabelske opreme može nuditi 25 godišnje jamstvo na rad i ugrađeni materijal, iza čega stoji “Ortronics” USA direktno
  • Certifikat također dobiva i tvrtka čiji je djelatnik završio obuku (“Ortronics Certified Center”), u formi diplome i direktnog ugovora “Ortronics”– tvrtka polaznika
Tečaj je bodovan po međunarodnoj strukovnoj udruzi BICSI sa 14 bodova. Broj polaznika po tečaju je ograničen na 8-15. Za zainteresirane postoje i napredniji tečajevi za nove kabelske tehnologije (Cat6, samo optika itd) – za informacije, kontaktirajte nas! Tečaj se naplaćuje po važećim “Ortronics” normativima i održava u Hrvatskoj.

Do kraja 2014. godine, ovaj međunarodni Certifikat steklo je preko 30 tvrtki iz Hrvatske i BiH, među njima Ericsson, Ina-Naftaplin, Infosistem, ICL i dr. uključujući Netiks koji je postigao tkzv. “Ortronics Certified Plus” status. Detaljnije informacije o “Ortronics” programima školovanja i pogodnostima možete naći na “Ortronics” web stranici www.ortronics.com

Tvrtke sa “Ortronics Certified Center” diplomom trajno ostvaruju dodatni rabat na Ortronics robu koju dobavljaju od Netiksa (uz obaveznu recertifikaciju kod Ortronicsa).

  

Tečaj €/kn: 7,53450 2023-01-28 21:43:03