“ORTRONICS” CERTIFIED INSTALLER TRAINING

Stručni tečaj za instalere kabelskih sustava (UTP/FTP/optika) – radi se o međunarodnom specijaliziranom treningu za projektiranje i instalaciju strukturalnih kabelskih sustava po ISO/EN normama koji je bodovan i po BICSI strukovnoj udruzi. Tečaj se održava na engleskom jeziku, a teorijski i praktični dio predaju i demonstriraju ugledni stručnjaci iz tehničkih odjela “Ortronics”– Engleska i Italija.

“Ortronics Certified Installer Training” je višednevni profesionalni tečaj za instalere strukturalnih kabelskih sustava, za bakrene i optičke sustave, sa teorijskim i praktičnim dijelom. Po završetku se polaže pismeni i praktični ispit.

Tečaj je složen i traži barem srednju stručnu spremu elektrotehničke struke polaznika, ali svojom kvalitetom omogućuje najbrže usvajanje svih potrebnih praktičnih i teorijskih znanja iz područja instalacije kabelskih sustava i iznosi pregled postojećih međunarodnih standarda.
Prednosti i kvalitete tečaja:

  • Temeljito se obrađuje i područje kabelskih sustava po bakrenim i optičkim kabelima
  • Polaznik postaje vlasnikom međunarodno priznate “Ortronics Certified Installer” licence-certifikata
  • Polaznik prilikom instalacije “Ortronics” kabelske opreme može nuditi 25 godišnje jamstvo na rad i ugrađeni materijal, iza čega stoji “Ortronics” USA direktno
  • Certifikat također dobiva i tvrtka čiji je djelatnik završio obuku (“Ortronics Certified Center”), u formi diplome i direktnog ugovora “Ortronics”– tvrtka polaznika
Tečaj je bodovan po međunarodnoj strukovnoj udruzi BICSI sa 14 bodova. Broj polaznika po tečaju je ograničen na 8-15. Za zainteresirane postoje i napredniji tečajevi za nove kabelske tehnologije (Cat6, samo optika itd) – za informacije, kontaktirajte nas! Tečaj se naplaćuje po važećim “Ortronics” normativima i održava u Hrvatskoj.

Do kraja 2014. godine, ovaj međunarodni Certifikat steklo je preko 30 tvrtki iz Hrvatske i BiH, među njima Ericsson, Ina-Naftaplin, Infosistem, ICL i dr. uključujući Netiks koji je postigao tkzv. “Ortronics Certified Plus” status. Detaljnije informacije o “Ortronics” programima školovanja i pogodnostima možete naći na “Ortronics” web stranici www.ortronics.com

Tvrtke sa “Ortronics Certified Center” diplomom trajno ostvaruju dodatni rabat na Ortronics robu koju dobavljaju od Netiksa (uz obaveznu recertifikaciju kod Ortronicsa).