“CERTIFIED ALLIED TELESIS” TRAININGS


Akademija za projektante i instalere elektroničkih komunikacijskih mreža i komunikacijskih sustava za aktivnu mrežnu opremu proizvođača ”Allied Telesis”. Traži se predznanje iz područja LAN mreža i IP komunikacijskog protokola.


Tečajevi su tematski i višerazinski, te traju od 1-5 radnih dana.

Tečaj tematski i stručno odgovara rangu Cisco akademije, ali izvodi se ”uživo” na ”Allied Telesis” opremi. Allied Telesis je razvio set stručnih tečajeva i radionica koji će vam pomoći da poboljšate svoje znanje o IP mrežama.
Bilo da ste terenski tehničar, uredski projektant, prodavač ili mrežni administrator, Allied Telesis programi edukacije će skrojiti vaše znanje na specifično tržište ili tehnologiju koju trebate. Svi Tečajevi Akademije se u pravilu sastoje od terijskog i praktičnog dijela i polažu se, a kandidati stiču međunarodno važeći “Allied Telesis Certificate”.

Netiks odobrava partnera povećanim rabatom za svaku razinu položene Akademije po važećim normativima Netiksa.
Tečajevi su složeni i traže barem srednju stručnu spremu informatičke struke polaznika, ali svojom kvalitetom omogućuje najbrže usvajanje svih potrebnih praktičnih i teorijskih znanja iz područja računalnih mreža. Tečajevi se održavaju i naplaćuju po “Allied Telesis” normativima, mora se poštovati redoslijed tečajeva po kompleksnosti, a broj polaznika je ograničen na 8-15 po tečaju.

Allied Telesis program edukacije razlikuje 3 sukcesivne
razine stručnog školovanja:

CAT – Certified ATI Technician

CAP – Certified ATI Proffesional

CAE – Certified ATI Expert

Pored toga, ova akademija razlikuje i stručna usmjerenja, npr. usavršavanje za IP lokalne mreže (Enterprise), ili pak za NSP mrežne operatere (Network Service Providers) ili pak za wireless mreže i hot spotove. Niže je prikazana višerazinska i višetematska struktura i kratka agenda tečajeva. Broj polaznika po tečaju je ograničen na 6-12 polaznika. Za informacije o terminima, kontaktirajte nas! Tečaj se naplaćuje po važećim “Allied Telesis” normativima i održava u našoj poslovnoj zgradi u Zagrebu. Detaljne informacije o sadržaju i terminu održavanja svakog pojedinog tečaja pogledajte na linku: alliedtelesis.eu