Komunikacijski ormari i pribor

U ponudi se nalazi široka paleta ormara i ormarića, s pripadajućim priborom, koji će u potpunosti prilagoditi izvedbu razdjelnika-koncentratora Vašim stvarnim potrebama i prema postojećim standardima.

Za metro mreže operatora, nudimo Vam FTTH otvorene stalke-razdjelnike, s kapacitetom do 1.920 pretplatnika po jednom stalku 19″-46U, za smještaj u kolokacijskim prostorijama, sukladno najnovijim Pravilnicima HAKOM-a. Različite izvedbe ladica u stalcima omogućuju prihvat korisničkih vlakana metodom trajnog varenja ili fleksibilno preko panelnih konektora, gustoće pakiranja do 48 priključaka po 1U prostora. Stalci uključuju komforne vodilice dolazno-odlaznih i prespojnih kabela, tako da je manipulacija priključcima pregledna i komforna. Stalci se mogu efikasno kaskadirati i zrcaliti u integrirane izvedbe i s više desetaka tisuća priključaka.

Na strani kućnih korisnika (pretplatnika) nudimo vam standardizirane komunikacijske ormariće, sukladno najnovijem Pravilniku o EKM stambenih i poslovnih zgrada (12-2009!). Ormarići na minimalnom prostoru omogućuju smještaj neophodne aktivne i pasivne opreme za realizaciju širokopojasnog priključivanja (tzv. Triple Play), čime su integrirane usluge telefonske, video i Internet komunikacije. Netiks među prvima na tržištu nudi standardizirane izvedbe rezidencijalnih ormarića za različite veličine stanova i kuća. Integrirajte vaš dom u ultrabrzu širokopojasnu mrežu kojom ćete ostvariti kućni ured, telebanking, e-shoping, e-learning i još mnogo toga!

Za strukturalne kabelske sustave u poslovnim zgradama i campusima, nudimo Vam 19″ zidne ormariće u dimenzijama od 4U do 15U, konstrukcijski izvedeni kao dvodijelni s prednjim vratima ili trodijelni s prednjim i stražnjim vratima, ovisno o željenoj funkcionalnosti i potrebnoj dubini ormara.

Široki izbor ponude

Umjerena cijena i široka paleta pribora za zidne ormariće čine ih vrlo popularnim za izvedbu koncentratora manjih mreža. Velik izbor dodatne opreme (postolja, police, blende, ventilatorske jedinice, pokrovi, razvodnici, vodilice kabela itd.) prilagodit će odabrani ormar primjeni koju želite. Za smještaj servera, posebnu klasu čine SERVER ormari specijalne izvedbe s poboljšanom ventilacijom i opremom, dimenzija 23-46U, povećane dubine, i do 1.000mm.

Za instalaciju na otvorenom prostoru, u ponudi su OUTDOOR ormari visokotehnološke izvedbe, potpuno vodonepropusni (IP55!), s ugrađenom klimatizacijom. Ovi robusni ormari projektiraju se i izvode “a la carte” sukladno zahtjevima investitora-operatora.

Zahvaljujući našoj besplatnoj “pre-sales” tehničkoj podršci potrebno je samo da nas nazovete ili da nam pošaljete mail – naši stručnjaci rado će Vam ponuditi kabelski sustav optimiziran baš za Vaše potrebe u okviru sredstava kojima raspolažete.