Netiks organizira više različitih stručnih tečajeva (treninga) za svoje partnere i korisnike, od kojih su neki međunarodno priznati i registrirani pripadajućim certifikatima.

edukacija

Tečajevi su jednodnevni ili višednevni, u pravilu sa praktičnim dijelom, usmjereni ka detaljnom upoznavanju opreme koju Netiks ovlašteno prodaje.
Vrijedi generalna podjela na tečajeve za kabelske sustave (Ortronics, 3M Volition, Fiber Optics) i na tečajeve za aktivnu komunikacijsku opremu (Allied Telesis).

Pored toga redovito se održavaju i tehničko-informativni treninzi (Sales Update) namjenjeni stručnoj edukaciji prodavača i kupaca opreme, kao i dvosatne praktične radionice, koji su besplatni.

Ostali tečajevi se plaćaju po važećim Netiksovim normativima, a uloženi novac se refundira kroz povećani rabat kojim Netiks stimulira školovanje partnera.

Partneri koji su pohađali i položili određene tečajeve uživaju besplatnu stručnu podršku Netiksa i Netiksovih principala. Na zahtjev organiziramo i specijalističke stručne tečajeve.Želite li sudjelovati na nekom od tečajeva?

Provjerite termine održavanja pojedinih tečajeva (objavljujemo pravovremeno na našem webu, a šaljemo i elektronske pozivnice).

KONTAKT