Jamstvo i servisNetiks, inženjersko-projektantska tvrtka, prvenstveno daje kvalitetnu tehničku podršku svojim partnerima i kupcima. Jamstvo kvalitetne i razrađene višerazinske tehničke podrške jesu brojni Netiksovi certifikati.


Naš je trajan interes da oprema koju prodajemo bude pravilno instalirana, te da radi besprijekorno, u skladu sa očekivanjima kupaca i korisnika.Prodajna politika tvrtke je prije svega stručna i kontinuirana podrška kupcima, bez obzira da li se radi o prodaji složenih projektnih rješenja ili pak o distributivnoj prodaji jednostavnog komunikacijskog uređaja.

Netiks će uvijek nastojati ponuditi proizvod ili uslugu sa kojima će kupac biti zadovoljan i na osnovu čega će ostati u daljnjem kontaktu sa tvrtkom odnosno održavati kvalitetnu “pre sales” i “post sales” podršku.

Trebate servisirati kupljeni proizvod?

Naši stručnjaci rado će Vam pomoći.

ISPUNITE OBRAZAC

“Pre-Sales” podrška namjenjena je za sve partnere, kupce i korisnike i uključuje besplatni Netiksov konzalting prije kupnje opreme ili kupnje projekta-komunikacijskog sustava, u smislu pravilne definicije komunikacijskog scenarija i optimalnog izbora opreme, pružanje detaljnih informacija o tehničkim osobinama proizvoda, besplatna informativna ponuda sa idejnim projektnim rješenjem, procjena vrijednosti projektnog rješenja i slično.


Netiks isporučuje robu u originalnoj tvorničkoj ambalaži sa zakonom propisanim uputama i dokazima sukladnosti sa HRN standardima. Svi isporučeni proizvodi ispunjavaju sve uvjete etapne i završne kontrole i sukladni su sa postojećim HRN i EU standardima, te će raditi ispravno ukoliko se priključuju i koriste prema priloženim uputama o rukovanju.

  • Funkcionalna reklamacija o neispravnom proizvodu (rok od 3 dana od preuzimanja)- Netiks prihvaća reklamaciju ukoliko kupac vrati neoštećen proizvod u originalnoj ambalaži, i ukoliko naš servis testiranjem utvrdi da je uređaj neispravan.

  • Standardno jamstvo – eventualni pokvareni uređaj, Netiks popravlja ili zamjenjuje adekvatnim što je prije moguće, ali najkasnije u zakonskom roku od 45 dana od prijave kvara prema zakonskoj regulativi.

U slučaju neosporne kvalitete našeg proizvoda i ispravnog rukovanja ipak dođe do tehničkih problema za vrijeme jamstvenog roka, besplatno ćemo odstraniti sve nedostatke i kvarove na proizvodu.

Jamstvo vrijedi uz uvjet da je kupac koristio uređaj u skladu sa uputstvima i pravilima struke, te da je priložio čitko ispunjen Jamstveni list, ovjeren od Prodavatelja i sa upisanim datumom prodaje, odnosno sa priloženim Računom Netiksa sa točnom specifikacijom robe.

Kupac je dužan o svom trošku dostaviti neispravni proizvod u prostorije servisa, te na isti način preuzeti popravljeni proizvod. Proizvod mora biti zapakiran u original ambalaži uz odgovarajuću izolaciju, te imati sav pripadajući pribor kao i novi proizvod. Servis neće prihvatiti fizički oštećen i nekompletan proizvod. (nejasno, provjeriti!)

Uvjeti jamstvenog održavanja propisani su zakonom. Ističemo da ti uvjeti ne jamče trajnu funkcionalnost komunikacijskog sustava u cjelini, već samo da ćemo isporučeni proizvod popraviti ili zamjeniti u zakonskom roku od 45 dana.

Korisnicima kojima je potreba stalna i bezuvjetna funkcionalnost mreže, predlažemo dodatno održavanje putem Ugovora o paušalnom održavanju.

Link: Jamstveni List

Netiks ima vlastiti servis za prodanu robu, koju popravlja ili je po potrebi zamjenjuje i u jamstvenom i u vanjamstvenom roku.

Naša stručna terenska ekipa je u svakom trenutku spremna provjeriti i popraviti ispravnost proizvoda ili funkcionalnost sustava na lokaciji kupca ili pak obaviti naručenu uslugu testiranja.

Složeniji kvarovi na ”Allied Telesis” opremi unutar EU– ukoliko je potrebno uređaj poslati u servisni centar u Velikoj Britaniji na složeniji popravak (tkzv. RMA – Repair Material Authorization), trošak prijevoza u jednom smjeru snosi kupac, a u drugom proizvođač. Tom prilikom obavezno je ispuniti RMA formular. Netiks će prije popravka izvjestiti kupca o cijeni servisne intervencije, kao i cijeni prijevoza, nakon čega on odlučuje da li će uređaj popravljati ili ne.

Tečaj €/kn: 7,53450 2023-01-28 21:26:30