Svojim partnerima i kupcima garantiramo kvalitetnu tehničku podršku

Naše jamstvo kvalitetne i razrađene, višerazinske
tehničke podrške jesu brojni Netiksovi certifikati

divider

Naš je trajan interes da oprema koju prodajemo bude pravilno instalirana,
te da radi besprijekorno, u skladu sa očekivanjima kupaca i korisnika.

Prodajna politka tvrtke

Prodajna politika tvrtke je prije svega stručna i kontinuirana podrška kupcima, bez obzira da li se radi o prodaji složenih projektnih rješenja ili pak o distributivnoj prodaji jednostavnog komunikacijskog uređaja.

Netiks će uvijek nastojati ponuditi proizvod ili uslugu sa kojima će kupac biti zadovoljan i na osnovu čega će ostati u daljnjem kontaktu sa tvrtkom odnosno održavati kvalitetnu “pre sales” i “post sales” podršku.

Pre-Sales podrška

Pre-Sales podrška namijenjena je za sve partnere, kupce i korisnike i uključuje besplatni Netiksov konzalting prije kupnje opreme ili kupnje projekta-komunikacijskog sustava, u smislu pravilne definicije komunikacijskog scenarija i optimalnog izbora opreme, pružanje detaljnih informacija o tehničkim osobinama proizvoda, besplatna informativna ponuda sa idejnim projektnim rješenjem, procjena vrijednosti projektnog rješenja i slično.

Na našem visokoregalnom skladištu komunikacijske opreme, uvijek će se pronaći proizvod po vašoj mjeri, kojeg vam možemo promptno isporučiti ili pak isti dan poslati na vašu adresu odabranim prijevoznikom.

divider

Naša rješenja za trgovačke i sistem integratorske tvrtke.

Ukoliko ste trgovačka tvrtka i robu prodajete dalje putem svoje subdistributerske mreže oslonite se na našu tehničku podršku i smanjite troškove vašeg hladnog pogona.

Ukoliko ste pak sistem integratorska tvrtka, educirajte se putem naših stručnih specijalističkih tečajeva i skupova kako biste sami projektirali i gradili komunikacijska rješenja, sa ili bez naše podrške. Koristite naše tehničke usluge da nadopunite vašu ponudu ili iznajmite našu profesionalnu mjernu opremu i alate, ukoliko ih nemate.

divider

Instalacija i održavanje/podrška

Na zahtjev kupca naši će djelatnici rado obaviti instalaciju kupljene opreme i/ili komunikacijskog sustava na terenu, ili izvršiti korektnu reinstalaciju kod krajnjeg korisnika, te u ime partnera obaviti potrebna mjerenja i atestiranja.

Netiks ima vlastitu stručnu terensku ekipu koja je u svakom trenutku spremna ispravnost proizvoda ili funkcionalnost sustava provjeriti i popraviti na lokaciji kupca ili pak obaviti naručenu uslugu testiranja.

Trebate stručnjaka za instalaciju i održavanje?

Naši stručnjaci brzo i efikasno vrše nadogradnje i otklanjaju probleme u Vašem sustavu.

Zatražite usluge naših stručnjaka!