NETIKS NASTAVLJA USPJEŠNU SURADNJU S POLJSKOM TVRTKOM FIBRAIN! Fibrain grupacija je vodeća poljska kompanija u području ICT tehnologije i optičkih rješenja. Uspješno posluje na američkom, afričkom i europskom tržištu i nastavlja svoj kontinuiran rast i napredak. Na temelju distribucijskog ugovora s tvrtkom Fibrain, dijelom svjetski priznate korporacije Elmat, Netiks prodaje i implementira vrhunske Fibrain proizvode. Osobito je značajna prodaja optičkih kabela i pripadajuće kabelske opreme, zahvaljujući kojoj je Netiks izveo računalne mreže i kabelske sustave telekomunikacijskih operatera, hrvatskih bolnica, industrijskih pogona, naftovoda, plinovoda, i luka pa sve do piste zagrebačkog aerodroma i dionica hrvatskih autocesta i željeznica. Tijekom dosadašnje suradnje dviju tvrtki koja traje više od deset godina, Netiks je isporučio i ugradio Fibrainove proizvode u vrijednosti većoj od milijun eura.

Netiks su posjetili glavni eksportni manager Piotr Selwa tvrtke Fibrain i Sales Manager CEE Katarzyna Adamik koji su tom prilikom izrazili iznimno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i najavili njezin produžetak: „Temelj dobre prodaje je dobra komunikacija i odnos povjerenja između Netiksa i Fibraina. Netiks posjeduje odličnu terensku ekipu i kvalitetne stručnjake. Vjerujemo kako ćemo u budućnosti nastaviti izgrađivati inovativna i tehnološki napredna rješenja za hrvatsko tržište.“ – izjavio je glavni eksportni manager tvrtke Fibrain Piotr Selwa.

S obzirom na to da Netiks snosi veliku odgovornost za komunikacijska rješenja ključnih sustava i važnih objekata, vrhunska kvaliteta proizvoda apsolutni je imperativ u poslovanju: „Nakon 23 godina poslovanja na hrvatskome tržištu, ponosno možemo reći da je naša usluga besprijekorna i na svjetskoj razini što između ostalog, možemo zahvaliti i našim vjernim partnerima. Netiks je ostvario odlične prodajne rezultate za Fibrain opremu i nastavit ćemo pružati vrhunsku komunikacijsku podršku ključnim objektima, kao što su bolnice, industrijski pogoni i slično.“ – poručio je Sead Dubravić, vlasnik i direktor tvrtke Netiks.

IMG_0385 IMG_0379